Buffets, lunches & dinners

1. Koud & Warm Buffet (minimum 25 personen)

1. Koud & Warm Buffet (minimum 25 personen)

Deze formule omvat :
Een koud voorgerecht gedresseerd op bord per persoon of
een koud voorgerechtenbuffet met salad bar.

In het voorgerechtenbuffet is er steeds een
vegetarische keuze inbegrepen.

Het warm buffet omvat steeds :
Een warm vleesgerecht, een warm visgerecht, een vegetarisch gerecht
en een aardappelbereiding en pasta bereiding of een rijstbereiding.

Een klein dessertenbuffet met verrines of taart en verse fruitsla.

Dutch

1. Hot & Cold Buffet (minimum 25 persons)

This service includes :
A cold starter served on an individual plate or or a cold starters' buffet, including a salad bar.
A vegetarian option is always included in the starters' buffet.
The hot buffet presents the following selection : A hot meat dish, a hot fish dish, a hot vegetarian dish and a potato dish, a rice or pasta dish.
Our desserts buffet presents verrines with a variety of mousses or pie and fresh fruit salad.
Welcome drink with a glass of sparkling wine, kir, orange or tomato juice.

English
Subscribe to RSS - Buffets, lunches & dinners