Suggestie van de dag

 

In ons restaurant kunnen de clubleden en hun genodigden tijdens de middaguren een maaltijd nemen. Voor leden, academische genootschappen en wetenschappelijke organisaties die vanaf 7 à 8 personen willen lunchen, heeft de Universitaire Club ook nog aparte eetruimtes ter beschikking. De capaciteit van deze aparte eetruimtes varieert van 2 tot 102 beschikbare zitplaatsen. De goede orde van zaken vereist evenwel dat de beschikking over deze aparte eetzalen tijdig, d.w.z. op voorhand, wordt aangevraagd. U kunt er dezelfde gerechten en service als in het restaurant krijgen, mits een kleine bijdrage voor het gebruik van de zaal.

Er kan geluncht worden tussen 12 uur en 14 uur van maandag tot en met vrijdag. Er is keuze uit een dagmenu, een maandsuggestie en gerechten à la carte.

indien mogelijk, reserveer een dag op voorhand via restaurant@universityfoundation.be of online via deze link.

 

Menu of the week

Pumpkin soup

---

Filets mignon of deer with seasonal garnishments and a potato mash with Brussels sprouts

€ 25.00
Suggestion of the Chef

Homemade terrine of deer with yellow beets (+ € 5.00)

or

Salmon Belle-Vue style

or

Carpaccio of yellow and red beets

---

Phaesant with dame garnishment (+ € 8.00)

or

Filet of haddock with a Bordelaise sauce, Belgian endives and potato mash

or

Zucchini stuffed with Greek pasta and feta cheese

---

Ginger biscuit mousse with mandarines

or

Cheese selection of the chef (+ € 5.00)

-fin-

€ 40.00