Opening van ons restaurant

Onze gebruikelijke diensten (hotel, vergaderzalen, restaurant, enz.) staan tot uw beschikking; we zien u graag snel terug. We herinneren u eraan dat een aantal maatregelen getroffen zijn met respect voor de regels opgelegd door de NVR (afstand nemen, hygiëne, beveiliging, registratie, enz.), EN voor de gezelligheid, de kwaliteit van de service en de producten die ons huis zo dierbaar zijn.
Ons restaurant is voorlopig elke dinsdag, woensdag en donderdag geopend van 11.00 tot 14.30 uur.
Gelieve idealiter uw reservatie zo snel mogelijk (min. 24 uur op voorhand) aan ons door te geven op het volgend adres: restaurant@universityfoundation.be of via deze link. Deze informatie is uiteraard essentieel voor onze goede organisatie. Bij een last minute reservatie (ten laatste de ochtend zelf vóór 11 uur) nodigen we u uit te bellen naar 02/545 04 00, indien mogelijk.  We vragen u ook uw annulatie tijdig door te geven.
Om u de beste producten aan te kunnen bieden, werken we met een beperkte menukeuze door u een menu van de week aan te bieden, evenals enkele klassiekers “à la carte” (Steak tartaar, zeetong, ossenhaas, garnalen- / kaaskroketten, enz.).

Voor de week van 22, 23 en 24 september ziet ons menu er als volgt uit:

 • Gebakken scampis in een romig looksausje met tomaatjes en fijne groentjes
  of
 • Aziatisch vegetarisch slaatje met mango
  ***
 • Mixed grill op Tiroler wijze met pont-neuf aardappelen
  of
 • Falafel met zuiderse groentjes         
  ***
 • Exotische fruitsalade met kokosnoot en limoengrasijs

De prijs voor het weekmenu bedraagt 30€ p.p. (voorgerecht/hoofdgerecht/dessert). U dient contant te betalen, bij voorkeur met een betaalkaart.
Uiteraard kan u voor- of nagenieten in de salons met een aperitief of een koffie.De NVR-maatregelen moeten en zullen worden gerespecteerd (afstand nemen, hygiëne, beveiliging, registratie, enz.).
We staan ook open voor elk ander verzoek. Ons huis heeft unieke troeven: niet alleen is het goed uitgerust; het heeft ook grote ruimtes en zalen met verschillende capaciteiten die ons onderscheiden van andere etablissementen.  We kunnen, mits kleine ingrepen, de sociale afstand bieden die nodig is voor uw en onze veiligheid, zonder aan gezelligheid in te boeten.