Activiteiten van de Club van de Universitaire Stichting afgelast

Ingevolge het besluit van de Nationale Veiligheidsraad in verband met Covid 19, zijn we genoodzaakt de Club van de Universitaire Stichting te sluiten en haar diensten (restaurant, vergaderzalen, activiteiten, ...) af te gelasten van 14 maart tot 3 april. We houden u op de hoogte van de verdere ontwikkelingen en modaliteiten en van de mùogelijke realisaties op een later ogenblik. Wat het hotel betreft, zullen we trachten de reservaties te behouden, maar we vestigen er uw aandacht op dat er slechts een minimale service zal zijn (geen ontbijt ...).

We blijven bereikbaar per e-mail. Gezien de ongeziene omstandigheden, zullen we misschien niet onmiddellijk tegemoet kunnen komen aan uw vraag. Met dank voor uw begrip en uw trouw aan ons Huis. We wensen u het allerbeste en zien u graag binnenkort terug.