Academische Clubactiviteiten van de Universitaire Stichting

Concrete informatie over onderstaande activiteiten (programma, prijzen, inschrijvingsmodaliteiten), indien reeds beschikbaar, wordt verkregen door te  klikken op de datum van de activiteit of op de aangegeven link.

Kalender van de activiteiten:

Een reeks activiteiten ter ere van de vorige Afgevaardigde Bestuurder Prof. Baeck. Hieronder het programma. Voor meer informatie klik op de datum van de activiteit.

NEW !  De volgende editie van het Ethisch Forum heeft als onderwerp het toenemend gebruik van het Engels in het hoger onderwijs met de provocatieve titel "Towards Anglophone universities?" en gaat door op donderdag 6 december 2018. Verdere informatie op de website van het Ethisch Forum.

Planning van volgende activiteiten van Re-Bel :

• Donderdag 13 december 2018: Mobility and urban development in Belgium: how much can/should be decentralized?
  • Donderdag 20 juni 2019: Poverty: Minimum income and child benefits: Anti-poverty policy in Belgium’s three Regions.

Meer informatie: op www.rethinkingbelgium.eu.

Voor informatie over voorbije activiteiten zie de rubriek Club, -voorbije activiteiten. De presentaties kunnen, indien beschikbaar, daar gedownload worden.